Dolar Bugün Kaç Lira?-Ekonomi-Finans-Gündem-Haber

Düzenleyen: piyasarehberim, Güncelleme: 28 Eylül 2021 11:07
Dolar Bugün Kaç Lira?-Ekonomi-Finans-Gündem-Haber

Dolar Bugün Kaç Lira?


- Dolar/TL,güne yükselişle başlamasının ardından 8,85 seviyelerinde işlem görüyor.


Dün düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,68 azalışla 8,8225 seviyesinden tamamladı.


Dolar/TL, yeni güne ise yükselişle başlamasının ardından saat 10.20 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 8,8530 seviyesinde bulunuyor.


Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,3 artışla 10,3450'den, sterlin/TL de yüzde 0,2 değer kazancıyla 12,1210'dan satılıyor.


Dolar endeksi yüzde 0,2 artışla 93,60 seviyesinde bulunurken, avro/dolar paritesi de önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1,1675'ten işlem görüyor.


Analistler, dünya genelinde tedarik zincirindeki sıkıntılar, enerji arzındaki yetersizlik ve artan ham madde fiyatları ile küresel piyasalarda belirsizliğin arttığını ifade etti.


Bugün, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Senato'da gerçekleştirecekleri konuşmalarının piyasaların odağında olacağını belirten analistler, veri gündeminde ise ABD'de toptan eşya stokları ve Richmond Fed Sanayi Endeksi'nin öne çıktığını bildirdi.

Son Eklenen Haberler

Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle BaşladıBorsa, haftaya yüzde 0,38'lik yükselişle başladı.Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi haftanın ilk iş gününe ...
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime BaşladıGolf Dondurma'nın en beğenilen dondurma markası 'Golf Maraşım'ın üretildiği Kahramanmaraş...

Son Eklenen Yorumlar

  • Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yazan sen olmak istiyorsan kullanıcı girişi yaptıktan sonra yorum yazabilirsin!