Bursa'da Eğitim Uçağı Düştü: 2 ölü

Düzenleyen: piyasarehberim, Güncelleme: 25 Nisan 2022 15:58
Bursa'da Eğitim Uçağı Düştü: 2 ölü

Bursa'da Eğitim Uçağı Düştü: 2 ölü

 Bursa'da evlerin de bulunduğu bir noktaya tek motorlu uçak düştü! Bursa'dan gelen bilgilere göre mahallede yaşayanlar büyük bir panik yaşadı. Aynı zamanda sokakta yangın meydana geldi. Uçağın düştüğü yerin yakınındaki dört araç da alevlerin arasında kaldı. Bursa Valisi, pilotlar Furkan Ökten ve Murat Avşar'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

PEŞ PEŞE PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Bursa'da saat 15.05 yakınlarında meydana gelen uçak kazasının ardından peş peşe patlama sesleri duyuldu. Kazanın meydana geldiği bölgede büyük bir kaos hakim olurken, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


BURSA VALİSİ ACI HABERİ DUYURDU

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ten kazanın ardından ilk açıklama geldi. Vali Canpolat, "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok. dedi.

'NE YAZIK Kİ İKİ PİLOT DA HAYATINI KAYBETTİ'

Canpolat açıklamasının devamında "Olay olduktan 10 dakika sonra buraya geldim. Uçak düşmüş. Ne yazık ki iki pilot da hayatını kaybetti. Sanırım uçak eğitim uçağıydı. Vatandaşlarımız dışarıya çıktı. İnşallah daha farklı bir yaralı arkadaşımızın olmadığını düşünüyorum." diye konuştu.


HAYATINI KAYBEDEN PİLOTLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bursa'da tek motorlu uçağın düşmesi sonucu pilotlar Furkan Ökten ve Murat Avşar hayatını kaybetti.

'MAHALLEMİZDE CAN KAYBI YOK'

Uçak kazasının meydana geldiği mahallenin muhtarı da yaptığı açıklamada "Uçaktaki iki kişi öldü, mahallemizde can kaybı yok" diye konuştu.


İşte uçak kazasının meydana geldiği bölgeden ilk kareler;



-mynet.com.tr-


Son Eklenen Haberler

Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle BaşladıBorsa, haftaya yüzde 0,38'lik yükselişle başladı.Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi haftanın ilk iş gününe ...
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime BaşladıGolf Dondurma'nın en beğenilen dondurma markası 'Golf Maraşım'ın üretildiği Kahramanmaraş...

Son Eklenen Yorumlar

  • Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yazan sen olmak istiyorsan kullanıcı girişi yaptıktan sonra yorum yazabilirsin!